. — OFFICES AND RESIDENCES IN THE SAME COMPLEX IS COMMON IN ISTANBUL’S LEVENT.

. — PARKS AND PUBLIC SPACES, HOWEVER, ARE NOT PROVIDED AND HAVE BECOME A NEED IN THE FAST-GROWING BUSINESS DISTRICT.

. — INSTEAD OF SPREADING ACROSS THE WHOLE SITE, ‘GAP’ HAS THE SMALLEST POSSIBLE FOOTPRINT TO PROVIDE A CULTURAL SPACE WITHIN A LARGE LANDSCAPE. THE GAP’S COURTYARD IMITATES THE SKYSCRAPER-CITY EXPERIENCE AND CREATES A CONTRAST BETWEEN THE INTERIOR AND EXTERIOR.

. — THE GAP’S COURTYARD IMITATES THE SKYSCRAPER-CITY EXPERIENCE AND CREATES A CONTRAST BETWEEN THE INTERIOR AND EXTERIOR.

. — 01 - STARTING WITH A MONOLITH VOLUME.
. — 02 - SPLITTING THE MONOLITH TO CREATE THE EFFECT.
. — 03 - ELEVATING THE GROUND FLOOR, ALLOWING AN EXTENDED CONTINUITY OF THE PUBLIC SPACE.
. — 04 - PULL OUT UNITS TO CREATE VARIOUS SPACES WITH DIFFERENT QUALITIES.
. — 05 - ALIGN WITH THE FACADE TO BRING IN LIGHT AND CREATE FACADE-GARDENS
. — 06 - PROVIDE A DEFINED PUBLIC SPACE
. — 07 - TRANSLATING THE ARCHITECTURAL LANGUAGE AND PULL OUT UNITS HORIZONTALLY.